Recompense

Opinia dumneavoastra este valoroasa pentru noi!

 

Pentru fiecare studiu completat primiti un numar de puncte in functie de lungimea chestionarului si de complexitatea acestuia. Cu ajutorul acestor puncte puteti achizitiona tichete cadou, pe care le puteti folosi in orice magazin partener. Fiecare nou studiu va aduce puncte noi care va ajuta sa intrati in posesia tichetelor cadou. Mai multe studii, mai multe puncte...Interesul dvs. va fi recompensat prin tichete cadou

Fiecare chestionar completat va aduce in contul  dvs. o serie de puncte. Alaturati-va echipei noastre si strangeti cat mai multe puncte! Pentru ca apreciem timpul acordat studiilor de piata si disponibiltatea de a fi alaturi de noi, punctele adunate in contul dvs. vor fi transformatre in tichete cadou :

-          500 de puncte vor fi transformate in tichete cadou in valoare de 30 RON

-          650 de puncte reprezinta tichete cadou in valoare de 40 RON

-          750 de puncte va aduc in buzunar tichete cadou in valoare de 50 RON

 Participarea la mai  multe studii va fi recompensata in mod repetat.

Nu uitati sa ne precizati datele dvs. exacte de identificare  pentru a nu intampina dificultati in procesul de livrare a tichetelor cadou.

Primirea de tichete cadou nu presupune nici un cost din partea dvs, compania noastra suportand toate costurile necesare.Tichetele vor fi expediate prin serviciile Postei Romane in baza unei scrisori cu confirmare de primire si nu vor putea fi ridicate decat de titularul aflat in baza noastra de date. Neridicarea plicului de la factorul postal, se poate face ulterior prin reexpedierea acestora imediat ce intram in posesia retururilor, respective.

 

created by kanvas