Cum ma inscriu in panel?

 

Pentru a participa la sondajele Eupanels trebuie sa va inregistrati, prin completarea  corecta, adevarata si completa a unui formular si chestionar de inscriere. 

 

Vom avea nevoie de adresa dvs. de e-mail (va rugam sa o scrieti cu mare atentie), prin care sa va putem contacta cu usurinta (o adresa de e-mail pe care sa o verificati cel putin o data pe saptamana). Trebuie sa va alegeti o parola pe care sa o stiti numai dumneavoastra pentru a asigura protectia datelor dumneavoastra personale si validitatea rezultatelor.

 

Va rugam sa luati in considerare ca puteti avea doar un singur cont de membru. Folosirea mai multor adrese de e-mail (spre exemplu folosind nume false) atrage excluderea dumneavoastra ca membru EUPANELS si implicit pierderea tuturor punctelor acumulate de dumneavoastra.

 

Pasul 1: Accesati http://eupanels.com/inregistrare/

 

Pasul 2: Dupa ce ati completat toate campurile apasati butonul "Creeaza cont"

 

Pasul 3: Veti fi redirectionat catre Chestionarul de Recrutare. Va rugam sa cititi si sa completati cu atentie intrebarile, intrucat ele vor servi la construirea profilului dvs.

 

Pasul 4: La terminarea sondajului veti fi redirectionat in Home. Aici puteti sa va logati in cont utilizand e-mail-ul si parola completate anterior.

 

 

 

 

Adevarata identitate

Foarte important: Va rugam sa va asigurati ca aveti doar un singur cont activ . Daca vom descoperi ca sunteti participant cu identitati false/multiple in panelul nostru, vom fi obligati sa va anulam contul, cu efect imediat de la participarea in continuare. In acest caz, punctele dumneavoastra expira.

 

created by kanvas