Opiniile dumneavoastra conteaza!

EUPANELS a fost infiintata in 2007 din dorinta de a oferi expertiza completa in studii de piata online. Studiile sunt realizate prin intermediul Internetului, prin accesarea unor panele create in scopul de a permite consumatorilor sa isi exprime opinia in legatura cu produsele si serviciile oferite de companii, oferind in acelasi timp companiilor posibilitatea de a analiza opiniile consumatorilor pentru o mai buna oferta si dezvoltare a bunurilor si serviciilor scoase pe piata.

 

EUPANELS este o companie europeana de cercetare specializata in studii de piata care faciliteaza exprimarea opiniei consumatorilor prin intermediul unor grupuri special create in acest scop, numite panele. In calitate de membru al unui panel, vi se vor adresa numeroase invitatii de a participa la studii de piata. EUPANELS ofera membrilor sai posibilitatea de a-si expune parerea cu privire la produsele si serviciile oferite pe piata. Prin participarea la studiile noastre, va puteti exprima opiniile asupra unor produse, servicii, spoturi TV si radio, asupra unor campanii si branduri.

 

EUPANELS ofera membrilor acces la testarea si evaluarea a noi produse si servicii, astfel incat, in calitate de membru EUPANELS puteti fi primul care descopera, testeaza si evalueaza inovatii ale pietei de consum, accesul la cele mai noi produse si servicii fiindu-va garantat.

created by kanvas